Vánoční dárky jazykové CD a DVD

ofjagqovx

8kaUT7 zldgfxquuial
Vytvořeno: 9.11.2011 12:05:00 | Poslední odpověď: 9.11.2011 12:05:00

Odpovědi

Inzerce
Lékařská angličtina pro doktory a zdravotníky. Nabízím kompletní vzdělání lékařské terminologie v anglickém jazyce. (lékařské konference,pracovní pohovor,příprava do zaměstnání,zkoušky). Možnost výuky přes Skype. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
Nabízím doučování anglického jazyka. Pro všechny věkové kategorie, vhodnépro úplné začátečníky po středně pokročilé, od prvňáčků a mladších dětí (škola hrou) po studenty připravujcí se k maturitní zkoušce apod.Doučovaní ode ...
Nabízím individuálni i firemní výuku angličtiny všech stupňů pokročilosti v Brně a blízkém okolí. Jsem držitelem Proficiency certifikátu, který dokládá znalost angličtiny srovnatelnou s rodilým mluvčím. S výukou angličtiny mám ...
jsem kantorka s více jak 30 letou praxí výuky angličtiny na základní a střední škole.Mám osvědčení hodnotitele písemného a ústního projevu k nové maturitě,jsem tedy obeznámena se strukturou nové ...
Nabízím kvalitní doučování Angličtiny pro žáky I. i II.stupně základních škol,nižšího stupně gymnázií a studenty jazykových škol v rozsahu učiva základní školy. Mám výborné zalosti Angličtiny (11 let studia).Velmi rád Vašemu ...
optimalizace PageRank.cz